Avocatul Titular

Alice Dobrinoiu este avocat membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2005, absolventa a Facultatii de Drept – Universitatea Bucuresti – promotia 2004 si a programului de master in Dreptul Muncii si relatiilor sociale – Universitatea Bucuresti (2010-2011).

Anterior infiintarii Cabinetului de avocatura, Alice Dobrinoiu a facut parte din echipa societatii de avocatura Magda Volonciu & Asociatii, unde a dobandit o experienta de 6 ani in domeniul dreptului muncii.

In ceea ce priveste dreptul international al muncii, in perioada 2013-2014, Alice Dobrinoiu a fost reprezentanta Romaniei in Board-ul de conducere al Asociatiei Europene a Avocatilor de Dreptul Muncii (European Employment Lawyers Association – EELA).

De asemenea, a facut parte din proiectul international de avocatura specializata in dreptul muncii L&E Global si a participat la mai multe conferinte internationala, dintre care mentionam Conferinta anuala de la Amsterdam a International Bar Association referitoare la discriminare din 2013 si Conferinta anuala de la Anvers a European Employment Lawyers Association din 2013.